sábado, 28 de noviembre de 2009

Huecco - Se acabaron las lágrimas

Fa poc que Antena 3 anuncia aquesta cançó, vídeo incluit - i aquí està es problema- per descarregar-se'l as mòvil. Malgrat això, ja feia temps que me n'havien parlat i que l'havia vist, ja que as vídeo surten una sèrie de grans personalitats, entre elles dos des grans des rock i es metal espanyol: Kutxi Romero (veu i frontman de Marea, a més de ser un gran poeta) i Leo Jiménez (ex-Saratoga i actual veu i frontman de Stravaganzza).

Pareix casualitat que a s'anunci només surtin presentadores de Antena 3 (Susana Griso, per exemple) i algún personatge més o menys correcte o que, com a mínim, no fa crítiques massa dures a res.

I, per favor, fixau-vos, quan surti Pilar Bardem, que aixeca es puny, no al·ludint a cap símbol polític de cap tipus, sinó al·ludint as síbol de Venus i, al cap i a la fi, de sa feminitat, de sa dona. No us imaginau sa quantitat de crítiques que això li ha dut. Que si és una comunista, que com s'atreveix... En fi, garrulisme i ignorància, es dos grans problemes d'aquest país de pandereta.

I, així com qui no vol sa cosa, hi ha un comentari que mus torna a sa època medieval (i no és una hipèbole de cap tipus, ni una metáfora per fer-me entendre). Hi ha una senyoret que diu, i citaré literalment: pero las mujeres son interesadas y malipuladoras. Sí senyor! Després que diguen que no hi ha cultura. M'hauré de corregir. Res d'ignorància ni garrulisme, aquesta gent viu submergida en tot s'ideari i sa moral medieval. Claro que sí! Visca sa cultura!

Viva y bravo.


Per favor... Mirau en Leo... AAAAAAAAIII!

No hay comentarios:

Publicar un comentario