martes, 14 de julio de 2009

Tierra de cerdos - El Fantástico Hombre Bala.


Hi ha una cosa que mus delata: i és que aun mus cremam... fa pudor de porc socarrat!




Sa imatge és d'un concert de Skizoo... però es cantant és es mateix.!

8 comentarios:

  1. He de corroborar aquesta entrada amb una conversa que acab de mantenir amb dos elements des meu poble. Estàn molt contents de que es valencians em parlin mal quan dic algu en eivissenc, perquè els hi sona com es català. Lu que he de fer es xerrar en castellà, que per això me l'han ensenyat. Bé, i claru que sí! I xinès i anglès, claru que sí, home... Menus lu meu... A més, "A jo quan m'envien una carta en català la tir directament a sa basura, no la vui ni llegir. Me cagu en Déu! No el sé llegir ni escriure. Ni vull!"

    Ale idó! xerrarem castellà, ignorants de naltrus...!

    ResponderEliminar
  2. Segur que eixos valencians que dius són minoria, a mi no m'importa que em parle la gent en eivissenc, mallorquí, català, o el que vulguen... no hi ha perquè respondre a males maneres ni fer males cares.

    Espere que tu i els teus amics a l'illa no vos emporteu una mala imatge dels valencians per una minoria amb poc trellat...

    Salutacions :)

    ResponderEliminar
  3. Jajaja, no volia ofendre ningú! A València he fet amistats molt bones. En septembre farà dos anys que vaig decidir fer gran part de sa meua vida en aquesta ciutat, i no me n'arrepenteixc mica. Però sí que es veritat que hi ha un gran nombre de gent a València que té grans prejudicis amb es tema de sa llengua. I et puc dir també, que hi ha hagut més gent que s'ha burlat de jo o que m'ha mirat mal, que no gent que s'alegràs de sentir eivissenc. Però bé, poc a poc tenc sa fe de que sa situació anirà canviant. A més de que aquí a Eivissa tb tenim aket problema!

    Un bes!

    ResponderEliminar
  4. per cert, ha set aquesta gent que he conegut sa que m'ha donat motius per quedar-me a València... I cada vegada, gràcies al món, són més, així que no em puc queixar massa...

    ResponderEliminar
  5. És veritat que a la capital hi ha molt de borinot intolerant i intransigent... i en temes de llengua més. Però vamos, eixos són als que menys cas se'ls ha de fer. Als pobles la cosa canvia un poc, afortunadament.

    I no dubtava que t'agrada la ciutat, encara que fora una miqueta, sent que estàs ací :)

    I tranquila, no m'havia ofés per el que deies, sino per la imatge que "alguns" poden donar de "tots" els valencians ;)

    Un beset!

    ResponderEliminar
  6. Vaja, Dark Lady, quins moniatos, si pareixen valencians i tot! jejejeje... bé, conyes a banda, és una trista realitat, tant allà a Ses Illes com ací al País Valencià, jo hui mateix he tingut quasi una semblant, fent-me el café amb una companya del curs de francés, per a més inri valencianoparlant (en casa) de la Malvarrosa, ha eixit el tema de les llengues minoritàries a França, com l'occità o el bretó (ultramatxacats a lo bèstia pel centralisme francés), però sense tocar politiqueo ni res, i vaja, ja ha saltat la xica enseguida amb que això de les llengues, que clar, si ella estudia francés no vol anar a França i que li parlen en occità, i que no veu bé eixa relació amb el nacionalisme i que si les llengues són per a entendre's i comunicar-se i no per a bloquejar comunicació amb llengues més petites i patatín patatán, lo típic. Ha sigut una espècie de brot nerviós, a la defensiva, no sé.

    I, Toni, sí, a la capital hi ha molt de borinot intolerant i cerril, però molts pobles no es queden enrere, eh? Ojo, que no tots som blaveros a Blavència. Ui, València. I si vas a Alacant, et cagues (encara que m'estime eixa ciutat), però ahi ja antivalencià a les clares.

    PD: Això, Dark Lady, no et queixes, que bé que et cuidem quan estàs per ací... ;) Un besot forestal.

    ResponderEliminar
  7. Així és Faune, tens raó amb això de que alguns pobles no es queden enrrere, que entre blaveros i el que no són blaveros, anem afinats, però bé, esperem que algun dia canviarà la cosa... :)

    bona nit!

    ResponderEliminar
  8. Ja meu liat sa troca. Jo que us posava una cançò xulísima de El Fantástico Hombre Bala, i ale! Cont una anècdota amb uns ignorants de 70 anys i na la tenim liada! Si ja sabia que no mus pusariem d'accord... xD En fi, bromes a part, per tot hi ha de tot, i es meu güelu, al cel siga, deia una cosa que era ben ve: que fa falta de tot per fer un món. (porque en la variedad está la diversión...(8)) En fi, un bes as dos...

    I UTILITZAU SA LLENGUA (...)!

    ;)

    1kiss!

    ResponderEliminar