martes, 30 de junio de 2009

30 de juny, La Malvarrosa

Observé largamente los restos de ceniza de mi cenicero improvisado en la arena. Blanca, mortecina, como la carne infecunda, cercana a su fecha de caducidad. Tras la muerte de Michael Jackson -pensé- el mundo parece haberse trastocado. Tal vez era yo la que se encontraba fuera de lugar, la que no está en sus cabales. De toda manera, no me apetecía hablar. Sentía el aire del mar revolverme el pelo, y por un instante una sonrisa escurridiza me cambió la cara. Sí, aún me acuerdo de ti. Sí, aún conservo tus cenizas. Sí, aún sonrío.

¿Qué haré cuando la brisa se convierta en viento y se lleve la ceniza con él? ¿Qué haré cuándo ya no haya muerte que esperar, cuando ya no haya vientre yermo ni corazón blanco hielo? ¿Qué haré cuando no me queden ni tan sólo cenizas? - A veces me asaltan dudas demasiado estúpidas.

Realmente sólo hay una cosa que me preocupa. Valencia huele fatal en verano. Y creo firmemente que es cierto.






Sonreiré, cuando la ceniza se vuele, sonreiré.

sábado, 27 de junio de 2009

Això és una declaració d'intencions...

Avui de nit et somiaré.

T'imaginaré tentant-me primer, perque es desig supuri a través de sa meua pell, que només desitjarà sa teua boca. I seguit, mus perdrem s'un amb s'altre, traspassant sa frontera des noms, per ser només dos èssers que busquen refugi, que busquen calor. No s'haurà de saber on acaba una pell i on en comença una altra. Tot mans, i pell, i boca, i dits, ungles i dents. No farà falta que em diguis que m'estimes, tanmateix no et creuria. Només foc. Fum i cendres després.
T'imaginaré decidit, menjat-me amb sa mirada mentres em deixes fer... I faré tot allò que sigui necessari per fer-te embogir, i confessar-me, quasi en un sospir, que m'has somiat tant com jo a tu.

Avui de nit et somiaré, et desitjaré, confiant en que això ho sabràs algún dia.

miércoles, 24 de junio de 2009

¡Olé, olé y olé!

Tres hurras para wikipedia!

Avui, "estudiant" per s'examen de demà (de Teoria i funció de l'art) i pululant per Wikipèdia en busca d'un parell de dates biogràfiques de John Berger he pogut contemplar i admirar s'eloquència d'alguns articles d'aquesta enciclopèdia virtual:

"A los 16 años se escapó del St. Edward’s School de Oxford decidido a estudiar arte “y ver mujeres desnudas”."



Me encanta!



Sa guinda ja és que després diu:

"Obtuvo una beca para estudiar en la «Central School of Art» de Londres, aunque pocos años después se enrolaría en el ejército británico"



Només puc dir: Olé, olé i olé!

sábado, 20 de junio de 2009

II

- ¿Empiezas a odiar a los hombres, querida?

- No. Simplemente pienso que sólo 3 de cada 100 son tolerables.

19 de juny

Em trobava mal, estava mig endormiscada, intentant mantenir al menys un ull obert i entendre què em deies. I tots es meus intents acabaven en un fracàs estrepitós, ja que acabava cedint a sa son i a sa malaltia i m'adormia, a mitja frase teua. I entre son i vigilia et sentia a dir "m'agrada sa careta que poses quan dorms". No et sabia mal que no pogués escoltar-te, ho entenies... i em conseties.

I saber-te allí, davora jo, mentre no podia evitar dormir, em dónava una sensació de seguretat que feia que somrigués.

domingo, 14 de junio de 2009

Bendita inocencia...


En un dia com avui.


Avui no vull tanta força, tanta decisió. Voldria que fóssis dubtós, tendre, innocent. Voldria molta delicadesa.
No et preocupis, jo puc ensenyarte. És molt senzill, acompanya'm.

T'has de recostar aquí, davora jo. Poc a poc. Mira'm fixament, interrogant-me pel que està passant. Jo posaré una mà suaument sobre es teu front, per donar-te seguretat, i molt lentament la deixaré caure, acarician-te suaument sa cara.
Aproparàs es teus llavis as meus, però just abans de que arribin a tocar-se, t'aturaràs. No ha de ser un dubte. Vull veure't, en aquest moment, un desig irrefrenable, pausat només per alguns segons per poder sentir com creix, com ens invaeix sobtadament, tot provocat pes meu alè acaronan-te es llavis.

En aquest moment et besaré. Primer molt suaument. Poc a poc augmentarà sa intensitat de cada bes, i sa profunditat, fins que no es sàpiga on acaba una boca i on en comença una altra.


A partir d'aquí ja saps com van ses coses...


sábado, 13 de junio de 2009

I

- Te buscaré más allá de las estrellas.

- ¿Tanto me amas?

- Es donde debes estar.

.

viernes, 12 de junio de 2009

Mejor momento del día

Una ducha con agua fría, mientras escucho ''esta locura'' de Skizoo, y, después de 14 horas de sueño contínuo, sentir como los problemas se escurren con el agua...


miércoles, 10 de junio de 2009

martes, 9 de junio de 2009

"...Forever shall the wolf in me desire the sheep in you..."

Era un dia, que jo no era ningú, que només volia perdre'm entre es teus braços. I vas fer que aquella nit es cel canviàs de color. Era un dia que ha aturat es temps. Quant val una abraçada? Aquell dia una botella de vi -tal vegda fos això que va fer canviar es cel de color-, altres dies m'ha costat menys, un parell de paraules. I no saps es bé que m'has fet. Et vaig donar a mossegar sa poma, i així vam trobar un petit paradís, propi, íntim, que encara no ha vist ni veurà ningú mai. Diuen que s'amor és cosa de dos... jo me'n riuré d'ells. Es sexe sí pot ser de dos (no necessàriament, tots ho sabem...), s'amor és d'un, d'una mateixa, i de ningú més. Ha quedat pal·lès.

Hi ha dies en que vull abandonar-me as teus braços, i deixar que passi es temps, que es fon entre suor i llàgrimes, i algun gemec, mai massa escandalós.

Hi ha dies en que només voldria enredar-me entre es teu pèl, i olvidar-me de que s'ha mort una cosa en jo, s'ha mort una tristesa, s'ha mort un dolor, ja que només vull que no hagi existit. Voldria olvidar-me de que ha existit un moment en que vaig deixar de somiar, i llepant sa teua pell a vegades trob aquesta pau. I a vegades és sempre.

Hi ha dies que feim que deixin de ser dies, perquè només siguen pecat, un dolç verí que cicatritza ferides, que fa brollar sang, que deixa marques de dents i ungles as cor, un dolor que, dolorosament, fa que tot sigui plaer.

Hi ha nits que no tenen temps, que es rellotges perden ses agulles i ses hores perden ses bragues. Hi ha nits en que desitjaria que estigués present es Marquès de Sade, per veure com es ruboritza.

Era un dia que no tenia temps, que mai tendrà temps, que mai ha existit, que mai hem viscut, però que està gravat a foc en naltrus, és un dia, que són tots es dies, que son totes ses hores, és aquest instant, és aquell gest, és aquella paraula mai dita, és aquell desig que em consumeix, sola de nit, sola enmig d'una multitud. És allò que només som amb tu, amb un amic, amb una companya, amb es meus somnis mentres sa música m'acarona, amb Eivissa quan ella em viu.

És un instant, irrepetible, una carícia, un somriure, un gràcies. Amb això em bastaria per viure. Amb això em basta per viure.

No em mal interpretis, podries ser tu.


Aquesta és sa meua deliciosa delicadència.



If you read this line, remember not the hand that wrote it, remember only the verse, songmaker's cry, the one without tears, for I've given this its strength and it has become my only strength. Comforting home, mother's lap, chance for immortality, where being wanted became a thrill I never knew, the sweet piano writing down my life.

Teach me passion for I fear it's gone, show me love, hold the lorn, so much more I wanted to give to the ones who love me.

I`m sorry

A lonely soul... An ocean soul...

Dead Boy's Poem - Nightwish

lunes, 8 de junio de 2009

En terra de Ningú.

Et deman que siguis es meu santuari.

Posa'm veletes per fer-me poderosa, alimenta'm de vi, de fruites dolces i de mel.

Fes-me un ritual, ofereix-te i uneix-te a jo, i deixa'm ser, en tu, una presència real en aquesta terra de ningú.

Guarda renclins de cabell daurat i llàgrimes de fènix en fines botelletes lluminoses, i fes d'elles es meus amulets. penja-te'ls des coll i mai t'abandonaré.

No em deixis caure, n'estic farta de falços seguidors, de pregàries d'ajuda i de recolzament que mai van acompanyades d'una oració, de bones paraules, i menys, de bones intencions.

I després, en faltar des meu favor, reclamen i alçen ses seues queixes, per ses que mai els hi falta veu.

Sigues, breument i en un instant, sa meua vida i es meu cos, perquè així, fugaçment, visqui lliure.

martes, 2 de junio de 2009

El Efecto Mariposa

Diuen que el bategar de ses ales d'una papallona poden provocar huracans a s'altre costat del món.

Sa teoria des Kaos és prou interessant. De fet, és una de ses més acertades.

I és que simplement caviant un petit aconteixement es futur serà completament diferent. Cada dia, cada minut, prenem una gran quantitat de decisions, aparentment insignificants, però que poden arribar a caviar es curs des aconteixements. Així, cadascun des nostres passos és deliciosament decisiu. Així, cada segon que vimim i, especialment, com decidim viure'l és extremadament important, vital. Així, tot es torna gustós, sa pell se mus torna extremadament sensible, sa boca prova d'abarcar tot s'oxígen que pot, i, a glopades, mus bevem sa vida.

Benvengut a un nou kaos que, potser, vagi més enllà.










Tal vegada això que estic fent ara em depari un futur dolç...



Desitjarem haver triat bé.